AlertPay sada PayZa

AlertPay i kako do njega?

Šta je to AlertPay sada PayZa?

AlertPay je privatna kompanija koja je počela sa radom 2004. godine i osnovana je u Montrealu, Kanada i trenutno je rasprostranjena širom sveta. Rejting joj raste iz dana u dan i verujem da će ubrzo biti svrstana među najuspešnije u tom rangu.

To Vam je internet banka preko koje možete vršiti plaćanja i primati uplate od bilo kojeg korisnika sa email adresom, odnosno Vi ćete ga koristiti da bi vam sajtovi na kojima budete radili mogli uplaćivati novac koji tamo zaradite. Naj bitnija stvar je da je ovakav transfer novca odobren na prostorima bivse EX-YU tako da ga možete povezati sa svojim bankovnim računom pa kad zatražite isplatu oni će vam novac prebaciti tamo, a postoji i rešenje za slučaj da nemate račun u banci i u tom slučaju kada zatražite isplatu, novac će vam poslati u obliku čeka na kućnu adresu i taj ček možete unovčiti u bilo kojoj banci uz veoma malu proviziju! Minimum koji možete zatražiti je $20.

Prije nego Vam pokažem kako otvoriti račun na AlertPay evo jedna NAPOMENA: U postupku registracije morate uneti tačne podatke jer u suprotnom ovaj sistem neće moći da vas isplati.

Pa da krenemo:
Kako otvoriti AlertPay račun?

Kliknite na OVAJ LINK , a zatim na SIGN UP NOW i pratite korake sa slika koje slijede:

          KORAK 1

 

       
KORAK 2

        
KORAK 3  1. Sada je potrebno da provjerite Vas email. AlertPay vam je poslao verifikacionu poruku. Naslov ovog emaila je „AlertPay: Validate Your Email“. Pronađite ga u vašem email sandučetu i kada ga otvorite kliknite na verifikacioni link.
  2. Na novoj strani koja se otvorila upišite lozinku koju ste izabrali i kliknite na dugme Login i već ste u svom AlertPay accountu.

Email adresu koju ste upisali u okviru vašeg AlertPay naloga koristite za sve servise koji plaćaju preko AlertPay.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s