O meni

Ko sam ja ustvari? Ime mi je Marin i iz Subotice sam, a živim na Kelebiji. Zbog čega sam se uopšte i odlučio da pokrenem ovaj blog? Posle mnogo pokušavanja raznih poslova i programa za zaradu tj. lutanja po internetu došao sam u situaciju da od toga odustanem, ali sam se dodatno potrudio da pronađem profitabilnu kompaniju  sa pravim sistemom koja pošteno i redovno isplaćuje sa kojom se može dovoljno zaraditi na internetu i pristojno živeti. Jedan sam od malobrojnih  koji su pronašli i naučili kako zaraditi novac na internetu. To možete i Vi ukoliko budete dovoljno zainteresovani. U blogu Vam opisujem prednosti poslovanja. Vodiću Vas od početka do kraja kroz sistem i naučiću Vas kako pravilno da radite, ako ste za 100% dokazanu sigurnu zaradu i isplatu. Ukoliko imate bilo kakva pitanja slobodno me kontaktirajte na e-mail: kakozaraditinovacprilika@gmail.com                                       Kliknite ovde i upišite se za više informacija.

6 reagovanja na O meni

 1. Dušan kaže:

  Klasićan MLM. Ne, hvala.

  • Poštovanje gospodine Dušane.
   Pre svega treba da Vam se zahvalim na komentaru.
   Poštujem Vašu odluku kao i svačiju i neću ulaziti u Vaš razlog za nju, ali ću dozvoliti sebi da ga prokomentarišem samo zbog drugih osoba koji će ga pročitati tako da ovo ne shvatite lično.
   Poznata je činjenica da tehnika strahovito napreduje i to toliko da ne može svako da je prati i prihvati. Isto se dešava sa poslovanjem na internetu. Stiforp je nezaustavljiva kompanija bez obzira na bilo kakve komentare. (ako ih ne možeš pobediti, pridruži im se).
   Stiforp nam pruža najsavremeniji oblik MLM-a koji je povezan sa binarnom matricom. Onaj koji je dobro informisan zna o čemu govorim i daleko – daleko je ispred običnog klasičnog MLM-a, inače ne bi bio ovoliko prihvaćen.
   Stiforp-u ne mora niko da se priključi što je nezamislivo, a svakim danom se ta činjenica potvrđuje novim članovima. Sa takvom odlukom se osoba odrekla sopstvene zarade. Da li zbog toga što je jako dobro obezbeđena u današnjoj kriznoj situaciji ili što ne može da prihvati ovakav način zarade ili zbog toga što ne voli da sarađuje i pomaže drugim osobama da dođu do zarade jer ljubomorno čuva svoj izvor prihoda. Procenite sami.

   Još jednom ću ponoviti da se ovo ne odnosi na gospodina Dušana koji mi je pružio ne sebičnu priliku za moj komentar jer ga ne poznajem.

   Marin Kopilović
   Stiforp member 3 star Leader

 2. Danijel kaže:

  Pozdrav Marin, slažem se s tvojim odgovorom. A što znači ono Dušanovo klasičan MLM. To zvuči kao da je MLM nešto loše, a zapravo je, po meni, najbolji posao na svijetu. To je kao da ja za posao liječnika, kažem, klasičan doktor, ne hvala 🙂 Nažalost mnogi će radije dati 100 kn u kladionicu, nego uložiti 50 kn u ovakav jedan posao koji im u kratkom roku može donijeti stotine , pa i tisuće dolara pasivnog prihoda. Toliko od mene, …Pozdrav…Nastavi s dobrim radom, sviđa mi se Blog…ako želiš slobodno posjeti moj na adresi: http://www.mojinternetposao.com/blog/

  • Danijele hvala na podršci i na lepom komentaru. Neke osobe još razmišljaju na način od pre 100-200 godina i ne shvataju koliko se biznis na internetu razvija i unapređuje. Naravno to je samo njihov problem jer smo se mi lično uverili u dobrobit internet zarade. Nastaviću naravno sa dobrim radom i sa pružanjem pomoći novim članovima da se i oni izvuku iz ove nezaslužene krize koja je zahvatila sve segmente života. Tvoj sajt ću neizostavno posetiti i proučiti ga jer verovatno i tamo ima nešto dobro što bih mogao naučiti i primeniti. Pozdrav i živeli…:)

 3. Žac kaže:

  Pozdrav,
  Sve ja razumijem ali nikako nemogu shvatiti zašto od te redovite zarade nemožete odvojiti nekoliko dolara za svoj hosting i svoju domenu. Pričate o dobroj zaradi od koje možete živjeti a koristite besplatan WordPress blog što je vrlo neprofesionalno tj. kako da vam ljudi vjeruju kad nemožete imati SVOJU web stranicu ili blog?
  Lp,
  Žac

  • Pozdrav Žac,
   ovo ste fantastično pitanje postavili i jedva čekam da Vam dam odgovor, a i drugima koji će ovo da čitaju.
   Odgovor ide ovako:
   Opšte je poznato da je Stiforp nova kompanija i da u njoj članovi imaju 20-tak svojih web stranica, a neke od njih se mogu prilagođavati prema svom izboru koje i ja koristim. Svako ima pravo da ima svoj dodatni blog, web stranicu i hosting po izboru. Po Vašem pitanju procenjujem da ste dosta dugo na internetu i da imate iskustva. Mnogo članova koji se uključuju nemaju iskustva na internetu, a pogotovo da naprave svoju stranicu ili blog.
   Da li će to neko učiniti ili ne, njegova je lična stvar jer svakako već plaća sve alate i te silne web stranice.

   Što se tiče mog slučaja reći ću Vam da sam poželeo da imam svoju posebnu stranicu i znate već kako se kreće sa time. Prvo se uvek otvara neka od besplatnih stranica iz razloga da se nauči kako se ona pravi, kako ide SEO optimizacija i druge stvari koje lično isprobavam jer mi je ovo prva stranica koju sam napravio. Nije ni loša za prvi put, priznajte. I nikad se nezna kad će neko preći na plaćeni plan, pa tako i ja. Kad budem sve savladao i budem zadovoljan svojim znanjem i umećem ništa me neće sprečiti da to i uradim, ali sigurno neću dozvoliti da mi neko drugi kreira moju stranicu jer to mora biti moj lični pečat.

   Pozdrav

   Marin Kopilović

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s